Servei de mesures ambientals

El ser humà se ha adaptat a traves dels temps als canvis de les radiacions d’origen natural però des de fa uns 100 anys el ser humà ha introduït uns sèrie de tecnologies que han afegit en poc temps moltes radiacions que no estaven a la natura, sobre tot en els darrers 30 anys. Per tant el nostre cos no ha tingut temps d’adaptar-se o protegir-se d’aquestes noves radiacions. 

Al sentir parlar de conceptes com ara contaminació electromagnètica, síndrome del edifici malat, casa saludable, que volen dir exactament aquest conceptes? 
A casa trobem gran quantitat d'aparells que poc o molt emeten camps electromagnètics, són per exemple els transformadors i carregadors, el mòbil, el router Wifi, assecador, afaitadora, forn, microones, ordinador, tablet, TV, nevera, etc.

Els que fem servir durant pocs minuts no tenen gaire importància, els més significatius són els que ens poden afectar moltes hores a la sala d'estar o el dormitori. Les antenes dels repetidors de telefonia mòbil si estan a prop també poden ser un problema.
També l'instal-lació elèctrica, els cables i llums del dormitori emeten un camp elèctric a cops important.


Amb el nostre assessorament tindrà una casa mes saludable.
A les empresses també tractem el sindrome del edifici malalt.


Obri el PDF amb l'informació dels paràmetres que mesurem.

TORNAR AL INICI